you held your head like a hero in a historybook page



Hej kära Lov. Jag älskar dig.

coming home



Vip-kväll med bästis igår, men vi hamnade på subway hela kvällen en stund senare istället. Fint ändå.

I hope you're satisfied with all of your bullshit




Morgonmys från onsdag.
 Slutade 11.30 och har i stort sett ingen skola imorrn. Sen är det lov, så jävla skönt. Annars hade jag garanterat förmultat på en fyllebänk nånstans på väg till skolan. På lördag kommer småkussar, tänker så gott som pussa ihjäl dom. Lugnt festis på kvällen och match på söndag.

lagfest

ALLA bilder i detalj http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=47807&id=100000197424158

we will never be anything but loud




Hundratusen höstlöv skottkärrerace fika och klockan blev bara tolv.
Ikväll kör vi på lagferre!

at least we know how to play



Malin älskar att det är fredag.


eftersläntare





Tre från förra lördagen

Återigen inte mina bilder http://juliaclars.devote.se

keep dancing





Stöldgods från Spången http://hannaspaang.wordpress.com

Myskväll hos Ellen i jacuzzin med fina tjejer, ganska värd torsdag kväll känner jag.
Drar mig endast mot skolan imorgon för handbollsprofil och idrott.. Hem och tillbaka igen för bodypump och relaxavdelningen med laget på kvällen sådär. Kanske en ganska värd fredag med.
Och på lördag kör vi på lagfest. GÖDD.

torrt

Sitter och studerar hårt med stimulerande klasskamrater. Nej, kanske det sista jag gör nu. Virrvlar mest runt på facebook och längtar hem till mamma... Dock bara en timma kvar. Och ikväll pallrar jag mig till Ellen för lite jacuzzi osv.

dirty little freaks



Hemma och så trött, och så gott med helg. Tänker borra ned huvudet i kubben om en minut. tänkte bara slänga in och glida med vilken go dag haft, fikat med Anna och Fia, dirtytalk jösses. Haha. Tränat, tacos med familjen och filmmyset med tjejerna slutade på ett fik i Linköping till tolv istället. Gjorde inte mig något. Jag har så fina tejer.

doesn't really matter what I say, time will tell








Månadsuppehåll? Något sånt kanske vad vet jag.

Dock har inget extra ordinärt dykt upp i min vardag. Gosat och sovit om vart annat med mina älsklingar. Pluggat röven av mig. Letat efter en bok i mediateket som visst var med pinsamt för bibblotikarien än mig att fråga efter? Haft en lyckans skort-vecka med Fia. Haha. Annars har jag bara uppskattat mina awesume classmates extra mycket.

Ikväll är visst bara jag och Erik hemma, pizzaflöt och filmis brukar önskas från bägge håll, så blev det. verkar dock se ut som om lilleman är mätt och belåten snarkandes i soffhörnet, NaW...

RSS 2.0